Max Power 8000

Max Power 8000

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-10-30): 149900.00

További termékek a kategóriából

További Max Power termékek: Max Power Ellipszis tréner

Body Sculpture HM6006 Ellipszis tréner 83 690 Ft Body Sculpture HM6006 inSPORTline Madesto Ellipszis tréner 164 800 Ft-tól inSPORTline Madesto Pro Fitness EC2000 Ellipszis tréner 249 900 Ft Pro Fitness EC2000 Robust Galaxy Ellipszis tréner 149 900 Ft-tól Robust Galaxy

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Maximális terhelhetőség 120 kg
Lendkerék tömege 7 kg
Ellenállási fokozatok 8
Pulzusmérő Van
Kijelző Van
Kijelzőn megjelenő információk
Idő
Sebesség
Távolság
Elégetett kalória

Méretek

Méretek 162 x 68 x 125 cm
Tömeg 47 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

ELŐRENDELHETŐ! Szinte minden termék kipróbálható bemutatótermünkben! A megrendelt terméket akár összeszerelve is kiszállítjuk Önnek. Szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk! MaxPower 8000 lépcsőzőgép (taposógép): Megjelenítés típusa LCD Megjelenített adatok Idő, kalória, pulzusszám, sebesség, távolság Ellenállása Manuális Q faktor 11 cm Fékrendszer Állítható permanens mágnes Lendkerék súlya 7 kg-os lendkerék Energiaellátás Kijelző: 2 AA elemmel Lépés hossza 37 cm (47 fokos emelkedőn) Méret 162 x 68 x 125 cm Nettó súly 47 kg Maximális terhelhetőség 120 kg Bruttó súly 52 kg Szívritmus mérés Kézi pulzusmérő rendszerrel felszerelve Egyéb Szállító görgők, csendes ékszíjhajtás, palacktartó Működési környezet Otthon-család Mozgatott izomcsoportok Lábak, karok, vállak, mellek, hát, hát Hatékonyság Keringési rendszer: magas Szív: közepes Zsírégetés: magas Izomnövekedés: alacsony Izomerő fejlesztés: alacsony Márka MaxPower Leírás A MaxPower 8000 lépcsőzőgép (taposógép) könnyedén belevághatsz az életmódváltásba. A MaxPower 8000 lépcsőzőgépet nem kell áramhoz csatlakoztatnia. Ez azt jelenti, hogy a nehézségi szintje kézzel állítható, a kijelző pedig elemmel működik. A készülék 8 ellenállási szinttel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nehézségi szintet az edzéshez. A MaxPower 8000 lépcsőzőgép (taposógép) egy stepper és egy elliptikus tréner kombinációja a változatosabb edzés érdekében. A hegymenetet imitálja, de a lábak hasonlóan mozognak, mint egy ellipszis trénerrel. Az edzés során igénybe veszi a combokat, vádlikat, farizmokat, de a hasat és a hátat is. Mágneses ellenállási rendszere garantálja a csendes és zökkenőmentes működést. 8 szintű ellenállás-beállítást kínál, így az edzést pontosan a saját igényeidhez igazíthatod. Ingyenes telepítés: A beüzemelés magában foglalja a termékek pontos ellenőrzését, beállítását a zökkenőmentes, problémamentes használat érdekében. Rendkívül jó minőségű zsírt és illesztési elemeket használunk a hosszú évekig tartó nyikorgásmentes használat érdekében. A segédelemek teljes körű ellenőrzése, az impulzusérzékelő ellenőrzése, az összes gomb tesztelése, az ellenállásszintek ellenőrzése. Ezen feladatok elvégzése különbözteti meg webáruházunkat a többi kereskedőtől.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.